måndag 12 maj 2014

Skynda långsamt


Robin är i "arbetsrummet" på övervåningen och arbetar med någon grej. Elias kommer upp och ställer sig och tittat in i rummet intill, det rum som ska bli hans. Han är tyst en bra stund tills han säger;
"Pappa, när kommer ni att bli färdiga med mitt rum? Är det då jag är död eller?"

Stackars liten, han får verkligen vänta. I och för sig har vi inte lovat att det ska bli färdigt före det att han fyller 5 år, men jag måste erkänna att jag och Robin inte är de snabbast renoverar paret som finns direkt.
Nej, skynda långsamt är det som gäller här. Det är kanske inte så väldigt kul, man vill ju bli färdig någon gång så att man kan börja med nästa projekt. Men livet rullar på och den där tiden som "blir över" från det dagliga rutinerna är rätt så knapp.

Hör och häpna, i helgen har det minsann hänt både ett och annat i detta rum. Robin fick hjälp av sin storebror att måla taket (tänk så mycket roligare saker bli då man är två!) och jag har börjat tapetsera. Har faktiskt fått upp någon våd till mer än vad som syns på kortet. Var tvungen att fota medan det fanns lite mer ljus. Nu är det ju rätt så roliga saker kvar att göra i rummet, så jag tror nog att det inte dröjer allt för länge innan rummet står klart.
...Eh, ja ska väl inte lova allt för mycket redan nu..


Just ja, vill ni se en del av mitt hem från en annans människas perspektiv? Kika då in på Turkosareland!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar