söndag 11 maj 2014

Höstlig vår och lite eurovision förstås..


Om det inte var för allt fågelkvitter och träd som skimrar i ljusgrönt skulle man nästan kunna tro att det är höst. Jag älskar den karaktär dimman sätter på världen. Allt blir så dyster vackert på något vis.
Jag blir helt lycklig då jag tänker på all den härliga tid vi har framför. Ljusa nätter, grön natur, blommande blommor. Våren, sommaren, hösten. Allt det ligger för våra fötter. Längtar efter att få klä mig i somrig blommig klänning och dansa runt i det gröna gräset tillsammans med min familj.

Just nu blundar jag för allt det där jobbiga med flugor, mygg och besvikelserna som säkerligen kommer över vädret som inte blir som man hoppats på. Varför tänka på det när man istället kan se allt det fantastiska?
Lider enormt mycket med er som är pollenallergiker och som inte kan njuta fullt ut av allt det vackra.

Måste bara tillägga att jag blev så glad ikväll då Österrike vann och Sverige kom trea på Eurovision song contest. Vilken kväll! En besvikelse var väl Nederländernas låt som kom på 2:a plats. Det var en mysig låt, men usch allt för tråkig. Bra, men trist så att säga.
Jag älskar att få sitta tillsammans med underbara vänner för att ta del av hela eurovision. Att få lida, pika, såga, njuta, skratta och kommentera allt som går att kommentera. Detta år blev ja själv i soffan stora delar av tiden, men det var minst lika kul att få ta del av mina vänners kommentarer via facebook. TACK Hanna som startade det hela.

Ja det var allt från mig för denna gång. På återseende!





1 kommentar:

  1. Ja, tack själv för kommenterandet i tisdags, grymt kul! Helst hade jag ju kunnat göra det med er på samma plats, men då bostadsorterna är lite olika får väl fb vara en hyfsat gott substitut! Ikväll hade jag ju som sagt hamnat i en annan soffa och kunde inte bidra med sågande och hyllande på samma vis... ;)

    SvaraRadera