lördag 11 juli 2015

Ansiktsmålning och sjuka barn






Det här med ansiktsmålning är rätt så kul faktiskt. I år på Lappis fotade jag då storebror fick måla sig till en tiger. Lillan hade också tänkt måla sig till just samma sak, men gav upp redan efter första "steget" och valde att vara en morot istället.


Här hemma har barnen tråkigt nog blivit snoriga, även minstlillan. Om jag måste välja tar jag mycket hellre förkylningar än till exempel magsjuka, men inte är det roligt för det. Hade tänkt hinna så mycket igår. Huset har blivit så stökigt så känslan av att måsta skotta sig fram genom skrot och stök är väldigt nära. Men då minstlillan inte mår så bra fick jag inte göra annat än att vandra runt med henne.
Usch vad jag lider hemskt med min lilla tjej. Bebisar kan ju inte andas med något annat än nästan och det blir skrik och panik då hon försöker amma och inte får åt sig någon luft.

Börjar tänka på föräldrar med barn som är sjuka. När det gör så ont att se sitt lilla barn kämpa med sin förkylning, hur ont skulle det då inte göra att se på då de kämpar mot till exempel cancer. Hu!
Jag är så tacksam att jag har tre friska underbara små barn. Det finns SÅ mycket att glädjas och vara tacksam över. Och trots att det inte går att alltid vara glad och positiv i sitt småbarnsliv får man försöka dra sig till minnes till det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar