lördag 18 juli 2015

Havsluft


I dessa två stugor med vackra blå dörrar (är väldigt kär i just blå dörrar) har jag och barnen befunnit oss i, i ett dygn ungefär. Det är min moster och morbror med deras två söner som äger dem. Vi har haft det såå mysigt.


Har för första gången denna sommar suttit ute och solat. Helt galet egentligen. Underbart att ha ett soldäck runt store delar av stugan. Storebror lyckades dessvärre masaka flera av de fina lupinerna runt den innan moster han säga till honom. Ja det är ju så att man får skämmas.


Tapeten inne i storstugan är så underbart fin, så även denna lampa.


Moster bjöd på god, god lax grillad på muurikkan. Av någon anledning blir jag mer och mer förtjust i fisk för varje år som går.


Stranden är helt gudomlig. Man får faktiskt känslan av att befinna sig utomlands. Sanden är len och varm och breder ut sig långt åt båda håll.



Minstlillan blev stoppat på en strandfilt under parasollet där hon höll sig tillfreds i alla fall en liten stund. Efter ett tag fick hon följa moster hem till stugan medan jag och storbarnen fick vara kvar på stranden en stund till.



Efter att vi vinkat adjö så var jag och barnen sugna på lite mer äventyr och åkte iväg för att beskåda fyren på Bjuröklubb.


Barnen var fantastiskt duktiga på att gå. 



Att fota sig själv med denna stora klump till kamera är inte helt lätt och känns dessutom helt otroligt fånigt. Särskilt när en hel hop av okänt folk ser på. Men jag ville ju att det skulle synas att jag och lillan också var med på denna lilla tripp. Så det var bara att le mot kameran, snabbt knäppa ett kort och sedan lotsas som ingenting..


Fina stenar!!

Ja, men tack för mig för denna gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar