söndag 12 juli 2015

Besök




Det blommas och det leks här i Skogshägna. På bron har vi satt upp en liten gunga som är helt underbar att sitta i, även som vuxen. Mitt i sommaren fick vi lite julkänslor då det fina "kastaring" spelet, som finns på bilden ovan, togs fram. Jag har fått det av mina föräldrar som håller på att rensa ut ur alla sina förråd där hemma. Högsta poäng är julgranen som står längst bort. Lyckas man få en ring runt den får man hela 100 poäng :-D. "Nu är det jul igen, ja nu är det jul igen".. I och för sig så passar det kanske bättre i dessa tider att sjunga "Nu är det juli igen..."



Idag nalkades det besök av goa vänner. Roligt att få en anledning till att baka. Bakade denna tårta som är gjord på digistivekex, smör, kondenserad mjöl, grädde, daimkross och jordgubbar. Jag är väldigt förtjust i den, även om den kan kännas liiite väl söt.
Riktigt roligt var det att få besök. (Känns som att vi borde bjuda hem folk lite oftare. Tur att vi har vänner som bjuder in sig själva, annars skulle vi nog inte träffa så många ;P) Extra roligt är det då man märker att barnen leker så bra tillsammans. Våra vänner som kom idag har två fina tjejer och våra barn klickade väldigt bra med dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar