fredag 25 september 2015

Årets bloggdipp


Jag tror att jag ska utlysa september som den årliga "bloggdippmånaden". Nu har det nämligen hänt igen, jag har tappat lusten (nej jag är inte gravid som var orsaken till fjolårets dipp). Orsaken nu är instagram.
Jag har velat länge kring instagram och inte velat skaffa ett konto, för jag anade att jag helt skulle slukas upp av det och tappa bort bloggandet. Och ja, så har det blivit. Det finns så galet mycket kul på instagram, men det är inte det som i första hand är orsaken. Utan det är kontakten man får med sina följare och de man följer. Jag kommenterar på andras bilder och andra kommenterar på mina. Här rasslar den inte direkt in kommentarer, utan möjligtvis en kommentar av tio inlägg. Jag vill ju veta vem ni är, vad ni tänker och känner när ni tittar in här!

Det är inte bara det. Upplever själv att min blogg känts lite krystad de senaste månaderna. Har tappat målet med den. Och glädjen.

MEN, jag vill ändå inte ge upp detta med bloggande. Så jag kommer inte att helt lägga av, det blir bara lite färre inlägg just nu tills jag hittat tillbaka till blogglusten.

Här kommer lite bilder från idag från oss här i Skogshägna;









Hösten är så vacker och skön. Hoppas att du har det bra där du är! Vi ses snart här igen <3 .="" p="">




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar