lördag 19 september 2015

Ljuger kanske inte, men..

...väljer istället vad jag vill visa..


"Du har ju ett sådant fint och mysigt hem", får jag ofta som kommentar av er som bara sett mitt hem här på bloggen. Den kommentaren som jag istället får av de som hälsar på är "det ser ju inte precis lika ut i verkligheten än vad det ser ut på din blogg". Ja rätt komiskt är det. Jag tror att de som kommer och besöker oss i vårt hem känner nog mer att det är rätt så stökigt i alla hörn. Vilket det i sanning är. Varken jag eller min make är särdeles duktiga på att städa efter oss. Möjligtvis att det finns tillfällen då hemmet ger en mycket välstädat intryck, men det beror oftast på att min svärmor varit på besök.
Men ni måste förstå att det inte är så kul att fota stök. Bilderna som ni kan skåda här ovan är bilder jag tagit i mitt kök. Åt det håller ser det ju riktigt trivsamt och härligt ut. Men om man istället vänder sig om är denna syn du har att vänta;


Hu! Riktigt rörigt och eländigt. Just nedanför bildens slut ligger dessutom en stor hög av småtjafs som dottern hällt ut, men som inte kom med på bilden.
Nej jag tror att jag fortsätter att fota de städade små hörnen. Men nu vet ni i alla fall sanningen bakom bilderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar