måndag 8 maj 2017

En 2 åring


Hur konstigt det än känns så är det ändå så att min lilla bäbis, som inte längre är en bäbis, fyller 2 år i morgon. Orkar just nu inte med några storkalas, så det blev ett litet ett här hemma med bara lilla familjen. Minstlillan var helnöjd. 


Mina tre godingar.


I fjol satt vi ute hela långa dagen på Minstlillans födelsedag. Vi åt till och med middag ute. I år blev det inte något fika utomhus, som du ser på bilden så snöade det faktiskt nästan hela dagen lång. 


Av mig fick Sigrid denna lilla fina kaninväska som jag köpt hos Cirkusfabriken. Den hade hon med sig till kyrkan samma dag. Dessutom fick hon två böcker som jag och stora lillasyster köpt tillsammans på vår dag på stan.



Rufsigt hår och fin sjömansklänning dagen till ära.


Efter att vi kommit hem från kyrkan kom mormor, morfar och morbror Joel på besök för att fira Minstlillan. Hon blev så glad över sina gäster.


 Jag och min mor tänker nog väldigt lika, för av henne och min far fick hon en bok och en fin väska som hon själv stickat. Sigrid blev väldigt glad för båda två. Jag tror att hon kommer att bli en väskgalning. Haha. Nu kan i alla fall storasyrran få ha sina väskor i fred.


Efter att gästerna åkt satt vi i kökssoffan och läste hennes nya fina böcker om och om igen.

Av sin pappa och storebror fick hon nog den bästa av de bästa presenterna. En burk full med småbilar (bilar vi redan hade hemma) och en lång list att lägga på en stol och sedan låta bilarna rulla i väg längst listen i en väldig fart. Försökte att fota, men det blev bara hennes tumme som hamnade i fokus.


Hon blev helt galet lycklig och körde bilarna längst listen om och om igen och skrek gång på gång; "BILAA". Hihi, ja inte behövs det mycket för att göra en 2 åring glad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar