torsdag 4 maj 2017

Våren just nu



Maj bjuder verkligen på en bra start. Dock såg jag att det skulle bli kallare igen redan till helgen och nästa vecka ser inte heller inbjudande ut. Meen det behöver man ju inte tänka på nu. Idag var en riktig toppendag och morgondagen ser ut att bli ännu varmare. Underbart!


Kroppen är inte helt på topp, men idag mådde jag mycket bättre och orkade till och med baka lite bullar med stora lillasyster. Jag hade lovat henne att baka i tisdags, men då orkade jag på inget vis att baka. Sjukdomen vi inte nämner vid namn har härjat på barnens förskola så jag har inte velat ha dem där. Men det gick faktiskt rätt bra denna gång att vara sjuk själv och ha barnen själv.


Bulldoften väckte visst en hel drös med flugor till liv, vilka en efter en anslöt sig till vårt fikabord. Konstigt nog var det minstlillans bulle och saftglas som var mest intressant. Kan inte förstå varför...



Nu har längtan efter södra Sveriges vår totalt blåst bort från mina tankar. Nu vill jag vara precis här. Se hur allt sakta väcks till liv. Detta är en så magiskt skön tid på året. Jag vill njuta av varje sekund som den har att ge. Hoppas du har det bra precis där du är!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar