söndag 19 maj 2013

FEST!

Blev lite småchokad då jag öppnade upp min blogg och upptäckte att den var välbesökt, trots att jag inte skrivit så mycket de senaste dagarna. Kul! Tack :D ..Eller vad jag ska säga.

Dessa dagar har mina tankar befunnit sig på annat håll, jag hade nämligen min 30 års fest i lördags. En fest för endast mina brudar! Ja maken fick faktiskt vara med även han, i köket alltså.
Vilken fantastisk dag. Tänk att få ha alla sina favorit kvinnor i ett och samma rum en hel efter middag och kväll. Det kändes nästan overkligt. (På grund av bäbisfödande, jobb och för lång resväg kunde tyvärr inte 6 av de inbjudna inte var med, men jag är ändå lycklig över att så många faktiskt kunde.)

Att jag själv skulle ha det fantastiskt kul var ju rätt så givet, jag var mest nervös över att om mina gäster skulle få det trevligt. Ville inte att det skulle bli en fest som bara kretsar kring mig utan att alla som befann sig i detta rum skulle få känna sig värdefull och omtyckt av mig. Jag hoppas att jag lyckades.
Jag tror i alla fall inte att jag haft en bättre dag på länge. Jag har skrattat och gråtit om vart annat.

Mat, slisk, skratt, musik och sentimentalitet var det jag hade utlovat för kvällen och jag tror faktiskt jag lyckades få med alltihopa.

Jag tog bara två kort på hela kvällen. Hade frågat min kusin Sandra i fall hon kunde fnota under kvällen, så jag kände ingen press till att göra det själv.


(Oj huga så snett, hoppas du inte blir yr). Festen höll till i det otroligt vackra huset Tingshuset i Ånäset. Huset är inte bara vackert det innehar också de mest fantastiska tapeter. Kändes jätte kul att få hyra huset för en dag.


Och vilket väder sen, det var ju rena sommardagen.
Ja nu kan jag inte göra annat än att le då jag tänker tillbaka på denna dag, TACK åter igen till er mina tjejer som ville dela denna fest med mig denna dag!

(..Fler bilder utlovas senare då jag kunnat samla ihop lite från mina vänner.)


Avslutar detta inlägg med en bild på min lilla trädgårdsmästare som kom och hjälpte mig att bära in alla små plantor som jag försöker skola ut i friskluften;





4 kommentarer:

  1. Hej! Foton kommer sinom tid. Tack för ett skojsigt partiraj! Och, he, he, vänta lite med att shoppa för "Gudrun Sjödén"-presentkorten, ity jag ännu inte betalat dem...

    SvaraRadera
  2. Din svägerska20 maj 2013 kl. 22:10

    Klart vi besöker din blogg... är ju ständigt nyfiken om det kommit upp några nya mysiga inlägg, tankvärda ord eller fina bilder...
    På tal om bilder: innan jag läste detta blogginlägg hade jag just skickat ett mail till dig ;-)

    SvaraRadera

  3. Petra Marksén; TUSEN TACK alla brudar som var med på min dag! Det var den bästa dagen på länge! Känner mig så lycklig som har så fina nära underbara väninnor!!

    Johanna Hällsten; Tack för att vi fick komma!

    Mona Hammerin; Tack själv! Du är bäst, Petra!

    Madelen Darmark; Jag njuter massor:-)

    Elina Borgström; Tack själv! Du är inte så lite underbar du heller.. Kram!

    Helena Marksén; Också min bästa da på länge . Var en jättefin och trevlig fest. Du är fantastisk!

    Petra Marksén; Vad roligt att höra, ville verkligen att ni gäster skulle trivas. Att jag själv skulle njuta var ju redan givet, utmaningen var att ni skulle det. Det känns som att jag lyckades

    Frida Marksén Tack själv!! Det var en fantastiskt trevlig dag! Och gott dessutom!

    Linda Forssell; Tack själv gulliga du! Kram

    Marita Ekman; Tack siss Du gjorde dagen för mig Kramz i massor. Man kan i alla fall skriva kramar till dig. Den kramen ja fick av dig och du av mig, den dagen tyckte du väl om Tycker om dig så! Vi ses snart

    SvaraRadera
  4. Måste spara dessa statusuppdateringar från fb, de gjorde mig så glad :D

    Johanna; Skiter i att Sverige inte vinner och somnar med ett leende på läpparna efter en underbar 30-årsfest för finPetra med många tjejer, mycket skratt och en och annan tår här och där.

    Madde; Gårdagen var bästa dagen på länge! !!!! Tack Petra Marksén för en underbar fest. Det var länge sedan jag skrattade så mycket! Tack alla goa tjejer som var där. Kände mig ung och lycklig:-)

    SvaraRadera