lördag 11 maj 2013

Storkusin


Denna dag spenderade jag och mina barn vid havet med mina mostrar och deras underbara söner. (För att göra det enkelt har vi sagt att de är mina barns kusiner.) Kallt och lite regnigt, men vilket barn har stoppats av det? Det gjorde i alla fall ingen skillnad för dessa 7 busbarn. Ut och kut!

Jag har valt att inte lägga upp bilder på barn, på bloggen eller på fb, där deras ansikten syns (i alla fall inte så tydligt). Kanske händer det någon gång då och då, men jag försöker att inte göra det för skydda deras integritet.

Jag tog några riktiga mysbilder där äldsta kusinen satt nedklämd i en fåtölj med en tre och ett halvt åring på ena sidan och en annan tre och ett halvt åring på den andra sidan. De syntes att de stortrivdes att få vara nära sin storkusin. Det är ju en person de verkligen ser upp till.
Det kan inte vara så lätt att vara störst och måsta visa hänsyn och ta mer ansvar trots att man faktiskt själv också fortfarande är ett barn. Men denna storkusin gjorde det ändå riktigt bra. På nedersta bilden går han hand i hand med sin ena treåriga kusin.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar