fredag 17 maj 2013

Vårstress



 Nu är det alldeles för härligt ute för att sitta vid datorn och blogga ;P Barnen är ute och leker och jag själv försöker hinna med så mycket som möjligt samtidigt som man njuter av den underbara värmen. Vilken lyx att få vara hemmamamma istället för att vara instängd på sitt jobb.

Det är svårt att veta hur i hela fridens dagar man ska klä sina barn. Lillan är hostig och snuvig så jag vill inte kläd dem allt för lite. Det är ju ändå 20 plusgrader ute så man kan ju inte ta på dem för mycket heller. Själv går jag runt i shorts och kortärmat medan barnen har långärmat och mössor. Kände på deras ryggar under tröjorna och de var helt blöta i svett, så det var att försöka hitta något annat mer svalt fast ändå inte för svalt.. ÅH så svårt!!!

En sak som är lite besvärligt med att bo i norrland är att vårvintern är så lång och så BANG kommer våren och vips är sommaren här. Vilket gör att det är så svårt att hinna med allt det där man ska göra på våren.
Det finns så mycket man vill göra, som man borde göra och sådant man måste göra. Tvätta fönster, kratta gården, skrapa och måla huset, ta fram sommarmöbler, gräva i rabatten osv. Dessutom ska man hinna med allt det där vanliga som att passa barn, städa, tvätta, hänga tvätt, laga mat, äta osv. Man skulle nästan behöva vara hemma på heltid båda två för att hinna med.
Det är bara att försöka blunda för vissa saker som inte är lika viktiga och göra det man hinner... Hur lätt nu det är att tänka så?





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar