fredag 17 maj 2013

Hos Anna

Nej men nu är det väl ändå på tiden för ett "hemma hos" igen. Denna gång får ni komma in i min yngsta faster Annas hemtrevliga hem.


I detta hem har jag suttit många gånger. Den soffa som Anna har i sitt vardagsrum har en förmåga att suga fast en och har man en gång satt sig är det svårt att ta sig upp. Det är inte svårt att trivas i detta hem som är fullt av personliga ägodelar.

Välj dig ett te, sätt dig i soffan i vardagsrummet och prata med Anna eller sätt dig i kökssoffan och titta på medan Anna diskar. Det finns nog inget mer rogivande.


2 kommentarer:

  1. Roligt att se vilka saker du fastnat för. :) Ja, jag tycker nog själv också att jag har det ganska fint, gammalt och nött men hemtrevligt. Roligt om andra också tycker det, förstås. Jag lever efter inställningen; tänk inte dyrt, inte märkesmärkvärdigt utan tänk billigt, trivsamt och praktiskt. Man inreder med hjärtat, inte med mode- eller designfixering. Trivs jag så trivs de allra flesta andra också och det är viktigt! Och du.. jag kan visst aldrig hiva ut sofforna! ;)
    E f

    SvaraRadera
  2. Barbro Gradin; Ett fantastiskt hem med en fantastisk människa!!

    Petra Marksén; Är beredd att hålla med!

    Madelen Darmark; Så mysigt! !!!

    Anna Maria Ekman; Men oj, så mycket finsaker jag har!
    Blir allt lite rörd också.

    Fred Jonsson; Har du missat det förut Anna? Ditt hem är ju fyllt av fina hemtrevliga gamla nostalgiprylar Jag har fina minnen från ditt hus och din gästfrihet bla te och scones som du bjöd på en gång, hade aldrig ätit scones förr men det var jättegott.

    SvaraRadera